Rugan Ayakkabı Kombinleri

Topuklu ayakkabı ile kıyafetleri daha güzel ve zarif gösterebilirsiniz. Topuklu ayakkabıların çok çeşidi olmasına rağmen davetlerde en çok tercih edileni, rugan ayakkabılardır. Bu tarz ayakkabı seçtiğiniz zaman aksesuara da önem vermelisiniz. Rugan ayakkabı giydiğiniz zaman çanta renginiz de uyumlu olmalı. Dikkat çekici ayakkabı modeli olduğu için sade kıyafetleri de çok hoş gösterir.

rugan abiye ayakkabı
rugan abiye ayakkabı

Rugan Ayakkabı Modelleri

Rugan ayakkabıları davetlerin yanı sıra günlük kıyafetlerinizde de tercih edebilirsiniz. Sezon modasında çok farklı renkleri olduğu için kot pantolonunuzla büyük nuyum sergiler. Kot etek veya kot pantolon altında sarı, mavi ve kırmızı rugan ayakkabılar çok gösterişli durur. Küçük el çantaları ile güzel bir kombin yapabilirsiniz. Kot pantolonuzu ise skinny tarzı seçmelisiniz.

Paltform rugan ayakkabılar ile uzun yazlık elbiseleri uyum içinde giyebilirsiniz. Davetlerdeyse tül ya da şifon elbiselerle farklı bir konsept yaratabilirsiniz. Önü kısa ve arkası uzun etek modelleriyle özellikle rugan ayakkabı giymelisiniz. Küçük el çantası ile tamamlarsanız davetlerin en göz alıcı kişisi haline gelirsiniz.

rugan ayakkabı
rugan ayakkabı

Nişan, düğün ve tüm davetlerinizde tercih edebileceğiniz rugan ayakkabı modellerini günlük hayatta da giyebilirsiniz. Kalem mini etek ile, uzun elbiselerle, kot etek ya da kot pantolon ile mükemmel uyum sağlar. Dikkat etmeniz gereken nokta çanta seçiminizdir. Çantanızın ayakkabı ile aynı renk olmasına özen gösterin. Çanta tercihindeyse küçük el çantaları tercih edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir