Samsung Galaxy S20 Plus Ekran Koruyucu Filmleri

Gelişen teknoloji ile kendisini devamlı yenileme ihtiyacı duyan Samsung, bu kez de Samsung Galaxy S20 Plus ekran koruyucu filmleri ile piyasaya çıkmıştır. Sağlamlık testlerinden tam not alan bu ürün, telefonunuzu büyük darbe ve çarpmalara karşı üstün boyutta korur. Yapılan araştırmalarda çizilmeye karşı da titizlikle üretildiği görülür.

Samsung Galaxy S20 Plus Ekran Koruyucu Filmleri

Samsung Galaxy S20 Plus ekran koruyucu filmleri çift katmanlı olmasına rağmen dokunmatik ekranını etkilemez. Hassas bir dokunma ile cep telefonunuzdan anında istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Nano teknoloji ile üretilmiş olması bunu gerektirir.

Samsung Galaxy S20 Plus Ekran Koruyucu Filmlerinin Temizlenmesi

Samsung Galaxy S20 Plus ekran koruyucu filmleri temizliğinin yapılabilir olması ile de ön plana çıkar. Nemli bir bezle veya ıslak temizlik bezleri ile temizlenebilir. El izlerini böylece ekrandan kaldırabilirsiniz. Çoğu üründe temizlenme durumundan kaynaklı cihazda hasar meydana gelir. Ancak bu telefonunun ekran koruyucu filmlerinde bu tür olumsuz durumlar yaşanmaz.

Samsung Galaxy S20 Plus Ekran Koruyucu Filmleri Nasıl Uygulanır?

Bu ürünü uygulama işlemini satın aldığınız cep telefonu aksesuarları sahibine yaptırabilirsiniz. Ancak uygulanmasının kolay olması nedeniyle kendiniz de yapabilirsiniz. Hatta kendiniz daha fazla dikkatli ve özenli olacağınız için daha iyi bir uygulama işlemi olacaktır.

Aldığınız üründeki ilk katmanı ana üründen ayırıp yapışkanlı olan kısmı cep telefonunuzun ekranına tam hizalayarak yapıştırınız. Öncesinde cep telefonunuzun ekranını temizlemeyi ihmal etmemelisiniz. Aksi takdirde toz ve kir parçaları hava kabarcıklarına yol açar. Bu da hoş bir görünüm ve iyi bir kullanım sağlamaz.

Samsung Galaxy S20 Plus Ekran Koruyucu Filmleri Nereden Temin Edilir?

Ekran Koruyucu filminizi almak için yakınınızda bulunan cep telefonu ve aksesuarları satan tüm mağazaları ziyaret edebilirsiniz. Bu şekilde bir imkanınız yoksa internet sayfası https://www.mobilcadde.com/filmler/samsung-galaxy-s20-plus-ekran-koruyucu-filmleri olan sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 24 saatte kargonuz hazırlanır ve size gelmek için yola çıkar. Bu sayede evinizden çıkmadan ürününüze kavuşmuş olursunuz. Hızlı ve güvenilir bir adres olan bu sayfa, müşteri odaklı çalışmaya dikkat eder. Bu yüzden ürün ücretlerini de minimum düzeyde tutmaya çalışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir