Doğadan Evlere Doğal Ürünler

2012 Haziran ayında kurulan Mons İnternet Hizmetleri, MNK Şirketler Grubu iştiraki olarak e – alışveriş sektörüne yeni bir soluk getirmiştir. Doğal ürün satışının gerçekleştiği https://www.dogalavm.com/ internet adresi üzerinden, binlerce doğal ürüne, taptaze, organik sebze ve meyvelere ulaşılabilmektedir. Kapıda ödeme fırsatı, geniş araç filosu ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vererek, 50 yıllık tecrübenin kaliteli hizmet anlayışı ile buluşması sağlanmaktadır.

Sağlıklı yaşamanın, sağlıklı yeni nesillerin, sağlıklı gen aktarımı ile doğaya yapılacak en önemli yatırımın doğayı korumak olmasının verdiği bilinçle hareket eden firma,  müşteri memnuniyetini de çalışan prensibinin ilk sırasına koyarak hizmet vermektedir.

Doğal Alışveriş

En taze ve de % 100 doğal, organik gıda ürünleri başta olmak üzere, bebek kıyafetlerinden bebek bezlerine, deterjanlardan kozmetik ürünlerine, yöresel tatlılardan doğal malzemelerin kullanılarak üretildiği mutfak araç – gereçlerine, tekstil ürünlerinden yöresel el işlerine ve hatta anlık taptaze yemeklere kadar pek çok ürüne, online doğal alışveriş hizmeti sayesinde sahip olabilirsiniz. Gıda ürünleri haricindeki tüm deterjan, kozmetik ve bebek ürünleri de zararlı kimyasal bileşenlerin kullanılmadığı biçimde ve % 100 doğal malzemelerden üretilmiştir.

Adeta 100’lerce organik pazara, tek bir sayfa üzerinden ulaşılmasını sağlayan sitenin ziyaret edilmesinden ve alışveriş yapılmaya başlanmasından sonra, her alışverişte puan kazanılmakta ve böylece bir sonraki alışverişler çok daha uygun fiyata gelmektedir. Ayrıca organik ürün piyasasına göre oldukça uygun fiyatların yer aldığı site de bir de puanların kullanılmasıyla, organik ürünler son derece uygun fiyata gelecek.

Ürün Çeşitliği

Tüm gıda ürünleri, mevsimine uygun, uygun hava ve toprak koşullarında, hiçbir kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilmekte ve tüm tazeliği ile sofralar ile buluşmaktadır. Diğer tüm ürünlerde de aynı şart ön görülerek, insan sağlığına ve doğaya zararlı maddelerin kullanılmadığı ürün satışı gerçekleştirilmektedir. Binlerce ürünün yer aldığı sitede, yiyecek, içecek, giyim, bakım ve tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlar nitelikte ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Bu doğal ürün cennetini hemen ziyaret ederek, sağlıklı yaşamınız için ilk,  doğayı korumak içinse en önemli adımı atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir