Doğru Giyinme Nedir?

Kombinasyonlarda modaya uyumlu olan parçaların seçimlerinde vücut yapınıza uygun olan tercihlere yer açmanız oldukça önemlidir. Bedeninizde bulunan kusurların kapatılması ve daha düzgün görünen vücut hatlarının kombinasyon ile yansıtılması doğru giyinmenin temelini oluşturuyor.

kot ceket modası

Doğru Giyimde Renk Seçimi

Doğru giyim uygulamalarında aynı zamanda renk seçimleri de önem taşır. Ten renginiz ile uyumlu olan tercihlere yer açarak daha doğru bir karar verebilirsiniz. Örneğin çok açık tene sahip olan kişilerde ten rengi ya da açık yavruağzı renk seçimleri doğru bir seçim olarak yer almazken aynı zamanda koyu tenlerde de siyah ya da koyu kahvelerde doğru bir seçim olarak yer almaz. Bu neden ile bu renklerin tercih edilmesinde bazı aksesuar kullanımları ile kıyafetin renklenmesi ve değişimin yaratılması önemlidir.

Giyim Alımında Deneme Yapmanın Önemi

Doğru giyim uygulamasında sadece moda olduğu için giyim parçalarını satın almamanız önerilir. Çok beğendiğiniz bir giyim üstünüzde istediğiniz gibi durmayabilir. Bunun yanı sıra çok beğenmediğiniz herhangi bir parça ise bedeniniz ile tam bir bütünlük yaratabilir. Bu sebep ile giyim parçalarının seçiminde mutlaka deneme yapmanız ve buna göre seçimlerinizi satın almanız önerilir.

Bun ile beraber birçok giyim parçasını eski sezonda almanız durumunda yeni sezona da uyumlu hale getirmeniz mümkün. Düz bir pantolonunuzda taş ay da nakış ekleyerek farklılık yaratmanın avantajını elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir