2018 Bahar Renkleri Modası

Pantone’un renk uzmanları bu baharın renginin turanj olduğunu duyurdular. Kırmızı ile turuncuya benzeyen bu renk, turuncuya göre daha fazla enerji verici, pozitif etkisi olan bir renk olarak karşımıza çıkıyor. Klasik giyim parçaları ve aksesuarları ile de uyumlu olabilen bu rengi gündelik hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz.

2018 renkleri
2018 renkleri

Dişi bir görünümün ağırlıkta olacağı 2018 yılının bahar ayları modasında aynı zamanda 20’li, 50’li ve 60’lı yılların da stillerini görebilmek mümkün olacak. Maksi etekler, gösterişli bluzlar ve orta uzunluktaki saçların damga vuracağı bu bahar ayında stilinizi dışarıya en iyi yansıtabilmek için sizler de bu detayları kombinlerinizde kullanabilirsiniz.

Aksesuar Kullanımı da Önemli

Mandalinanın en canlı ve pozitif tonları olan bu renk aynı zamanda fuşya ve saks mavisi ile de iyi bir kombin yaratabilmenizi sağlıyor. İpek bluzlar, elbiseler, etekler ve pantolonlar ile kombinleyebileceğinizturanj rengini tamamlayıcı renkler ile birlikte kullanırsanız daha iyi bir stil elde edebilirsiniz.

renk trendleri
renk trendleri

Bahar renklerini kombinleyebilmek için birbirinden ilginç aksesuarlara da kombinlerinizde yer verebilirsiniz. Ayakkabı ve çanta modellerini bahar ayının yeni gözdesi olan turanj rengine göre seçerseniz tüm bakışların size çevrilmesini sağlayabilirsiniz. Bu noktada nötr renklerde de kombinler yaratmaya devam edebilirsiniz. Kolye, küpe ve yüzük gibi aksesuarları da abartmadan sade bir şekilde kombininizde kullanırsanız turanj rengi ile şık bir stil ortaya çıkartabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir